Tramita amb idCAT Mòbil l’autorització a circular per Barcelona pels vehicles vells

La zona de baixes emissions de l’àmbit de les rondes de Barcelona (ZBE Rondes de Barcelona) és un àrea de més de 95 km2 on es restringeix la circulació dels vehicles més contaminants amb l’objectiu de protegir l’atmosfera, la salut de les persones i el medi ambient. Aquesta àrea engloba tot el terme municipal de Barcelona (excepte la Zona Franca i el barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes), el municipi de l’Hospitalet de Llobregat i part dels municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Adrià de Besòs.

A partir de l’1 de gener del 2020 les restriccions de circulació seran permanents i la ZBE Rondes de Barcelona serà efectiva de dilluns a divendres laborables, de 7.00 a 20.00 hores.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha habilitat un servei del registre d’autoritzacions ZBE que permet sol·licitar i gestionar les autoritzacions dels vehicles per circular a la ZBE Rondes de Barcelona. No s’han de registrar els vehicles amb distintiu ambiental de la DGT o els vehicles comercials (N1, N2, N3), autocars i autobusos (M2, M3).

El registre es pot realitzar amb els següents serveis d’identificació digital:

X