Taller SHERPA per a la millora de l’eficiència energètic dels edificis públics

Edificis públics eficients energèticamentEl proper 27 de juny es realitzarà a Lleida el  Taller SHERPA per la Millora de l’Eficiència Energètica dels Edificis Públics (programa).

Aquest taller s’organitza en el marc del projecte SHERPA, finançat a través dels fons FEDER de cooperació interterritorial de la Unió Europea a través del Programa Interreg Mediterrània, i té per objectiu donar a conèixer la metodologia i les principals eines desenvolupades pel mateix.

A més, tindreu l’oportunitat de convertir-vos en implementadors SHERPA i participar directament al projecte amb un dels vostres edificis municipals, obtenint, al final, un estudi de renovació energètica.

El taller tindrà un enfocament eminentment pràctic i podreu començar a treballar, des d’un primer moment, amb el cas real d’un edifici vostre. És per aquest motiu que serà necessari que vingueu al taller amb un edifici municipal escollit. Haurà de ser un edifici en què vulgueu implementar mesures de millora de l’eficiència energètica, i n’haureu de portar també les seves principals dades, com per exemple, l’any i tipologia de construcció, inventari dels elements consumidors d’energia, els seus consums energètics (de com a mínim, l’últim any), etc.). Properament us enviarem una relació de totes les informacions que necessitareu.

SHERPA té per objectiu principal la millora de l’eficiència energètica dels edificis públics de l’espai Mediterrani, en compliment als objectius fixats per la directiva 2018/844 UE. Per tal d’aconseguir-ho, el projecte ha desenvolupat un model holístic transnacional i participatiu basat en els quatre elements clau en les estratègies de renovació energètica d’edificis (REE): governança, informació, sensibilització i formació, i  finançament.

Per fer la vostra inscripció haureu d’omplir aquest formulari.

 

X