Presentació del llibre “Bon govern i integritat pública contra la corrupció”

El conseller  d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch ha inaugurat l’acte de presentació del llibre “Bon govern i integritat pública contra la corrupció’, una publicació que recull nou articles d’experts i acadèmics sobre la relació de la corrupció amb diferents àrees de la governabilitat, com ara la contractació, la direcció pública, o la qualitat institucional entre d’altres.

Alfred Bosch a l'acte de presentació del llibre

En concret, “Bon govern i integritat pública contra la corrupció” és el sisè volum de la “Col·lecció Govern Obert“, impulsada per la Secretaria de Transparència i Govern Obert. En aquest volum han participat: Miriam Carles, Agustí Cerrillo, Laura Chaqués, Elena Costas, Víctor Lapuente, Simona Levi, Jordi Muñoz, Anna M. Palau, Òscar Roca, Miquel Salvador, Pilar Sorribas, Tània Verge.

Els articulistes destaquen els punts més complexes a l’hora de fomentar la integritat pública i estableixen també algunes recomanacions. En resum, es tracta d’una publicació que ofereix diferents perspectives útils per a l’administració a l’hora d’establir mesures de foment de la integritat.

Els autors han estat seleccionats en funció de la seva expertesa en la temàtica. L’edició d’aquest llibre s’emmarca en el procés d’elaboració de l’Estratègia de lluita contra la corrupció i per al foment de la integritat pública que prepara el govern. El llibre està en català, castellà i anglès

Altres títols de la “Col·lecció Govern Obert“:
Núm. 5: Nou veus reflexionen al voltant del govern obert, Jordi Rovira (coord.)
Núm. 4: Contractació oberta, Agustí Cerrillo i Martínez
Núm. 3: La justícia penal davant la corrupció, Antonio del Moral García
Núm. 2: Obertura i reutilització de dades públiques, Martín Álvarez Espinar
Núm. 1: La publicitat activa en la llei de transparència, accés a la informació i bon govern: possibilitats i insuficiències, Manuel Villoria Mendieta

X