Escola verdaEl Departament de Territori i Sostenibilitat obre la convocatòria del Premi Escoles Verdes. El seu objectiu és reconèixer públicament la labor exemplificativa dels centres educatius que disposen del distintiu d’escola verda que atorga la Generalitat de Catalunya.

Aquest 2019 vol reconèixer públicament iniciatives d’educació per a la sostenibilitat en les categories següents:

  1. En reconeixement a una trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora del seu entorn.
  2. En reconeixement a una actuació singular de transformació o millora del seu entorn, dins o fora del centre educatiu, i que reculli el màxim de contextos d’acció que promou el Programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya: la participació de tota la comunitat educativa, la gestió ambiental del centre, el currículum i la difusió i la implicació vers l’entorn.
  3. En reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori (altres centres educatius o institucions o entitats), per a la millora ambiental dels diferents centres que participen en el projecte i del seu entorn.

Els ens públics tenen fins el 7 d’octubre per presentar candidatures.

Trobareu més informació a les seves bases reguladores.

Per tramitar cal que aneu a la secció Tràmits, en el Catàleg de tràmits del Departament de Territori i Sostenibilitat i, concretament, en el servei TES – Premi Escoles Verdes 2019.

X