Mobile Week s’estén arreu de Catalunya amb edicions a Girona, Lleida, Reus, Igualada, Ribera d’Ebre i Barcelona

La tercera edició de Mobile Week Barcelona se celebrarà entre el 14 i el 23 de febrer i comptarà amb més de 130 activitats en més de 60 espais distribuïts per tota la ciutat. Mobile Week també se celebrarà, per primera vegada i de forma paral·lela, a Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre. La iniciativa fusiona art, ciència i tecnologia per reflexionar sobre la relació personal i individualitzada del ciutadà amb la tecnologia.

L’edició d’enguany de la Mobile Week, presenta una programació d’activitats obertes i gratuïtes sota el lema “La nostra senzilla relació amb la tecnologia” i convida al ciutadà a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia a la seva vida quotidiana. Artistes, científics, filòsofs, enginyers, emprenedors i professionals generaran aquest debat en un entorn de ciutat obert i totalment gratuït.

Jornades i actes tecnològics per tot Catalunya
La participació de Reus es traduirà en la celebració de jornades, tallers i conferències sobre el repte tecnològic un sol dia, el 20 de febrer. Pel que fa a la Ribera d’Ebre, seran un total de cinc dies: entre el 18 i el 22 de febrer. A Girona serà els dies 21, 22 i 23 de febrer; a Lleida es farà el 20 de febrer i a Igualada, el 22 de febrer.

En total, les 5 iniciatives noves tenen previst programar 25 conferències i taules rodones, 15 tallers i presentacions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio, 3 exposicions i 5 activitats per al públic juvenil o familiar. A més a més, comptaran amb 110 ponents convidats que participaran a la iniciativa. Aquests tallers i conferències abordaran temes com la influència del mòbil i les tecnologies a la nostra vida quotidiana, les ciutats i els territoris digitals, els reptes de la mobilitat, el talent i la formació digital, o l’impacte i les oportunitats de la transformació digital en sectors com la salut o l’economia solidària, entre d’altres.

X