Congrés de Govern Digital 2019: ampliem el termini d’enviament de les propostes!

Imatge CGD2019El Congrés de Govern Digital es realitzarà els dies 17 i 18 de setembre de 2019 a l’Auditori AXA de Barcelona. Ens agradaria comptar amb la teva col·laboració en el programa, per això hem ampliat el termini per a l’enviament de les propostes. Tens temps de fer-nos arribar la teva proposta fins el dia 8 de maig.

El Congrés és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital i aquesta edició pretén posar èmfasi en totes aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball de les administracions públiques.

Envia’ns la teva proposta

Si en la teva organització participes en algun projecte o iniciativa que consideres que pot ser un referent públic pots fer-nos-la arribar fins al 8 de maig: Formulari

Inscripcions

Les inscripcions no s’obriran fins que tinguem un esborrany del programa, per la qual cosa, no s’obriran fins mitjans de juny, aproximadament. De moment, però, guardeu-vos la data a la vostra agenda i us anirem informant al respecte.

X