Premi CESBA per a barris sostenibles 2019

Aquest premi s’emmarca dins del projecte europeu CESBA-MED, en el qual la Generalitat de Catalunya hi participa com a soci responsable de la capitalització. Aquest  projecte té per objectiu principal la creació d’un sistema d’avaluació de la sostenibilitat de barris i àrees urbanes i està finançat  a través del fons FEDER de cooperació interterritorial de la Unió Europea a través del Programa Interreg Mediterrània.

La finalitat d’aquest premi és difondre i capitalitzar les eines i metodologies desenvolupades per aquest projecte per avaluar i qualificar la sostenibilitat d’àrees urbanes. Poden presentar les seves candidatures totes les àrees urbanes (ciutats, districtes, barris, etc) del territori europeu (siguin o no membres de la UE) que compleixin, com a mínim, 3 dels següents requisits:

  • Els límits són carrers, elements naturals i límits legals
  • Superfície d’ entre 40.000 m2 i 160.000 m2
  • Àrea que pugui ser creuada a peu en 10-15 minuts
  • Agrupació d’entre 5 i 15 edificis
  • Entre 200 i 1.500 habitants

El procediment de participació és el següent:

   1. Omplir  el formulari d’inscripció que trobareu al següent enllaç: https://www.cesba.eu/neighborhood-award.
   2. Rebreu un correu electrònic amb un enllaç a un formulari en línia de presentació de candidatura i descripció de l’àrea urbana. Un completat amb èxit aquest procediment, rebreu per correu electrònic la guia del càlcul dels indicadors i la plantilla on haureu d’introduir els vostres resultats del càlcul. A més, també haureu de presentar els següents materials:
    • Plànol de la superfície de l’àrea urbana, a escala  1:1000 i 1:10.000 (tamany: A4; qualitat: mínim 300dpi; format: pdf, jpg o png)
    • 4 imatges o renders de l’àrea urbana (tamany: A5; qualitat: mínim 300dpi; format: pdf, jpg o png)
    • Càlcul dels KPIs (amb la plantilla proporcionada)
    • Imatges i gràfics lliures de drets per poder ser publicats
   3. La plantilla amb els resultats, juntament amb les imatges i el plànol de superfície s’han d’enviar, per correu electrònic, a la següent adreça: office@CESBA.eu. El termini d’enviament finalitza el dia 17 de febrer de 2018, d’acord amb les bases del premi.
   4. Al llarg del període de preparació de la vostra candidatura disposareu de suport tècnic per part del projecte.

  Podeu trobar les bases i la documentació del Premi a la web del departament de territori Departament de Territori i Sostenibilitat,i també a la web de CESBA https://www.cesba.eu/neighborhood-award.

  En cas de dubte, podeu contactar amb la Unitat d’Avaluació i Seguiment de Projectes Europeus del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya al telèfon 93 228 72 94 o per correu electrònic a programeseuropeus@gencat.cat.

X