Marga Bonmatí, una dona TIC al capdavant de l’AOC

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha donat la benvinguda a la nova Directora de l’Administració Oberta de Catalunya, Marga Bonmatí, que s’incorpora a l’AOC per seguir impulsant la transformació digital de les administracions catalanes. Bonmatí aporta la seva experiència, tant en l’àmbit TIC com en el món local, per potenciar la digitalització de les administracions públiques i promoure governs àgils, lògics i col·laboratius on les persones gaudeixen de serveis públics de qualitat i viuen en una societat oberta i digitalitzada.

Llicenciada en Informàtica per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya), Bonmatí ha estat Directora de l’Àrea TIC de la UPC els darrers 3 anys on ha liderat la implantació de projectes estratègics com els expedients de contractació d’acord a la nova llei de contractes, la signatura electrònica a la comunitat UPC i l’adequació a la nova llei de procediment administratiu.

Pel que fa a l’àmbit local, Bonmatí ha estat la persona encarregada d’impulsar, entre 2008 i 2015, l’administració electrònica a l’Ajuntament del Prat de Llobregat. Sistema de notificacions electròniques, portasignatures, interoperabilitat amb altres administracions publiques, wifi i app per a ciutadans i obertura del portal de transparència i dades obertes són alguns dels projectes que Bonmatí va desenvolupar durant la seva etapa com a Cap de Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació i les comunicacions (STIC) a l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

X