L’administració serà digital o no serà….Vols ser rellevant en una administració gestionada per robots?

En pocs anys molts dels llocs de treball que coneixem actualment seran substituïts per robots o processos automatitzats que milloraran l’eficàcia i l’eficiència de la nostra feina.

Com podem afrontar els canvis que s’estan produint en aquest context i aplicar les novetats jurídiques i organitzatives que hi donen resposta?

Si el teu ens es troba immers en un procés de transformació digital o bé vols ser capaç d’aprofundir en els reptes de l’administració electrònica, des de l’AOC et recomanem el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

Aquest postgrau de la Universitat de Girona, organitzat per la Fundació UdG i la Diputació de Girona i on l’AOC hi col·labora, té com a objectiu capacitar els treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat del ens locals.

La metodologia combinarà les sessions en forma de ponència amb tallers pràctics, taules d’experts, debats i treballs en grup. L’enfocament clarament professionalitzador farà que les sessions siguin dinàmiques i que les intervencions dels alumnes i l’intercanvi d’experiències tinguin un paper molt rellevant durant el desenvolupament de les sessions.

El postgrau, que està dividit en dos mòduls que poden cursar-se per separat, tindrà una durada d’un curs i s’iniciarà a finals de setembre.

Trobareu més informació sobre el contingut, el calendari i la matrícula del Diploma de Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local al web de la Fundació UdG

X