Informe de l’activitat de l’AOC (abril de 2018): Validador, imparable

El Validador és un servei que permet realitzar la validació de certificats digitals i signatures electròniques amb totes les garanties, tant jurídiques com tècniques, que estableix la normativa vigent.

Mes a mes, l’activitat d’aquest servei ha anat augmentant i, en concret, el mes d’abril ha arribat al seu màxim, més de 9 milions de validacions; enguany ja s’han acumulat més de 30 milions; esperem que, si segueix aquesta tendència, es puguin sobrepassar els 72 milions de l’any passat.

També ha estat un mes rècord per a l’e-TRAM (22’5 mil tramitacions, el 89% de les quals corresponen a la instància genèrica). El que portem d’any, 900 ens han fet servir aquest servei  per tramitar; els més actius han estat els ajuntaments de Roses, Palafrugell, Mollet del Vallès, Castell-Platja d’Aro i  la Roca del Vallès.

Les més de 160 mil factures gestionades per l’e.FACT (màxim històric) han portat el servei fins al milió de factures en només quatre mesos. Cal destacar que l’ens més actiu, l’Institut Català de la Salut, n’acumula el 13%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Abril 2018.

X