Canvis en les factures del Servei de Certificació Digital (SCD)

D’acord amb el nou reglament europeu de (UE) 2016/679, conegut com a NOU REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD), el Consorci AOC realitzarà un canvi en les factures del Servei de Certificació Digital a partir del gener de 2019.

Con veureu a la mostra ja no apareixerà el nom i el DNI del titular, en el seu lloc hi haurà les inicials del titular del certificat i el número de sèrie del certificat. En el cas dels certificats de dispositiu i aplicació continuarà apareixent el nom del certificat.

Per tal de que us sigui més fàcil poder identificar aquests números de sèrie us recordeu que disposeu dels informes dins de la carpeta del subscriptor. Trobareu tota la informació aquí.

Per altra banda, us recordem que, en el cas que en tingueu, ens heu d’informar del número d’expedient associat a les comandes realitzades al Servei de Certificació Digital per l’any 2019 per tal de reflectir-ho a les factures perquè siguin acceptades. Caldrà que ens feu arribar aquesta informació per correu electrònic a l’adreça facturacio@aoc.cat o que l’indiqueu en el moment de realitzar la sol·licitud mitjançant l’EACAT.

 

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el centre d’atenció a l’usuari

X