Els certificats de l’AOC s’adapten al Reglament Europeu d’Identificació Electrònica

El dimecres 9 de maig es farà la intervenció que afectarà tant als usuaris de T-CAT, com les Entitats de Registre T-CAT i idCAT de la manera indicada a sota per a cada cas.

T-CAT:

  • Sol·licitud d’emissió, renovació, revocació de Certificats T-CAT a través d’EACAT: no es podran gestionar durant tot el dia. Les sol·licituds pendents de signar desapareixeran i caldrà tornar a gestionar-les.
  • Gestions a través de la carpeta del subscriptor (lliurament i descàrrega de Certificats). Tots els Certificats de programari (T-CAT P i certificats de dispositiu i aplicació) que hagin quedat pendents de lliurament i descàrrega abans del 09/05/2018 desapareixeran de la carpeta del subscriptor i no es podran lliurar un cop finalitzada la intervenció. En aquest sentit, caldrà que descarregueu aquests certificats abans del 09/05/2018 o caldrà tornar-los a sol·licitar.

Entitats de Registre T-CAT:

  • Emissió i gestió de certificats: no es podrà peticionar, aprovar ni emetre certificats, així com gestionar els certificats, durant el dia de la intervenció.

Entitats de Registre idCAT:

  • Emissió i gestió de certificats: no es podrà sol·licitar, emetre ni gestionar els certificats durant el dia de la intervenció.

Tots els serveis tornaran a estar operatius el dia 10 de maig a les 8 hores.

Teniu a la vostra disposició el nou paquet de certificats de proves per adaptar els vostres programaris.

X