No et remou la consciència cremar els diners públics? Col·labora en el repte AOC!

No et remou la consciència cremar els diners públics? Fem que aquesta sigui la darrera revetlla on cremem diners públics. Paper sí, però bitllets no!

Cada notificació en paper costa a l’administració 12 euros més que una en electrònic!

Saps el munt d’iniciatives i accions que podríem implementar amb tots i cada un d’aquests 12 euros que malgastem en notificacions en paper?

Les xifres

Cada notificació en paper costa a l’administració 12 euros més que una en electrònic. Si tenim en compte tots els ajuntaments catalans, aquests, es gasten anualment més de 90 milions d’euros en notificacions i comunicacions per correu postal. Estem cremant els diners!!!

Creiem que podem generar un estalvi del 80% (és a dir, 72 milions d’euros) si les administracions potencien l’ús de les notificacions electròniques. Ens hi ajudes?

Queda poc més d’una setmana per a la finalització del repte (just el dia de Sant Joan…creus que tindrem la foguera preparada amb les notificacions en paper?)

La participació

Anima’t a invertir en alguna de les 13 idees que els usuaris heu aportat!

Heu estat molt actius a la plataforma, amb 665 visites a les idees, 109 inversions i 41 comentaris…però encara us queden calerons! Invertiu-los en aquelles idees que creieu més útils per assolir el repte i ajudeu-nos així a prioritzar-les. Deixem de cremar els diners i calem foc a les notificacions en paper!

El repte

“Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics, generant estalvis i agilitant el temps de tramitació?”

Si ets innovador i t’agrada col·laborar en millorar l’administració et convidem a participar en aquest repte dins la plataforma de creativitat col·lectiva Nextinit, plataforma que utilitzem per generar idees innovadores als reptes plantejats amb la participació d’usuaris, ja siguin treballadors públics o ciutadans.

Com pots participar?

Si ja ets usuari de Nextinit, accedeix i escriu el teu usuari i contrasenya. Si no la recordes pots reinicialitzar-la a través del correu electrònic.
Si ets nou a la plataforma, has de crear el teu usuari. Pots consultar el vídeo per entendre el funcionament de Nextinit.

Ara mateix estem en la fase de recollida d’idees i inversió en les mateixes (les idees necessiten un mínim d’inversió per ser suportades). Entra a Nextinit i col·labora. Perquè la col·laboració és la clau de la innovació.

X