Programa treball i formació, ja podeu sol·licitar les subvencions per participar-hi

classroom-1189988_960_720Podeu sol·licitar les subvencions destinades a la contractació de persones en situació d’atur en el marc del programa Treball i Formació 2016.

Es presenten tres línies de subvenció:

  • Línia A: accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d’atur no perceptores de prestació i/o subsidi per desocupació, preferentment més grans de 45 anys.
  • Línia B: accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció.
  • Línia C: accions de coordinació i suport tècnic.

Les entitats beneficiàries que poden participar-hi es determinen a la distribució territorial que consta a l’annex 2 de la resolució de convocatòria.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya subvenciona els contractes de treball d’una durada de 6 ó 12 mesos a jornada completa, en funció del col·lectiu establert a la convocatòria, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic d’una durada de 7 o 12 mesos a jornada completa.

X