Obertes les inscripcions per al II Congrés de Govern Digital

imgpostinscripcionsobertesLa II edició del Congrés de Govern Digital, que se celebrarà els dies 25 i 26 de gener de 2017 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, va dirigit a alts càrrecs, tècnics d’àrees i serveis involucrats en la transformació de les administracions públiques de Catalunya i molt especialment a aquells actors que lideren i participen en aquesta transformació.

Pel que fa al sector privat, les empreses vinculades al sector públic, especialment les empreses de programari, maquinari, consultoria i assessorament també tenen cabuda al II Congrés de Govern Digital.

L’assistència al II Congrés de Govern Digital és gratuïta per als treballadors públics. Per formalitzar la inscripció, cal emplenar el formulari específic per a administracions públiques  i justificar la seva adscripció a l’administració pública en què desenvolupen la seva feina.

La quota d’inscripció per al sector privat és de 300 euros. Per formalitzar la inscripció cal emplenar el formulari específic per a empreses

Tota la informació sobre els programa, ponents, horaris, etc. la podeu trobar al web del Congrés de Govern Digital. També podeu seguir tota l’activitat del congrés a través del compte de Twitter @governdigital

X