Informe de l’activitat de l’AOC (novembre de 2016): rècord absolut de l’e-TRAM

best-year-ever-1

Ja acaba el 2016 i podem afirmar que ha estat un any e-TRAM: el servei ha superat ja en quasi 14 mil tramitacions el total de l’any passat. Mai abans s’havien dut a terme quasi 9 mil tramitacions en un sol mes, encara que més del 84% corresponen a la instància genèrica. Els ens que més han fet servir l’e-TRAM el novembre han estat els ajuntaments de Roses, la Roca del Vallès i el Consell Comarcal de la Noguera.

També ha estat el millor mes de novembre per a l’e.FACT que ja ha superat els 2 milions de factures gestionades. Per tipus d’ens, els més actius han estat els ajuntaments amb un 39,5% de les factures; el 27% correspon als ens instrumentals com l’Institut Català de la Salut que és el que més factures electròniques rep i , en tercer lloc (seguits de prop per la Generalitat), trobem els consorcis com el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, el Consorci Sanitari de Terrassa i el Sanitari del Maresme.

Per la seva banda, el servei e-NOTUM també ha superat l’acumulat de l’any passat en quasi 80 mil notificacions. Aquest mes el 41% de les notificacions corresponen als ajuntaments, el 37% a la Generalitat de Catalunya i el 9% als anomenats ens de gestió com l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT),  l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona o el Centre Sanitari del Solsonès.

Aquest mes els serveis del Consorci AOC han tingut un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana del 99,4%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Novembre 2016

X