Informe de l’activitat de l’AOC (juliol de 2016): rècord de notificacions

lannisterAquest mes de juliol el servei e-NOTUM, ha obtingut el seu màxim de notificacions, en concret 36.696; aquesta xifra el situa només a 80 mil notificacions de l’acumulat l’any 2015. A part de la Generalitat de Catalunya (al capdavant amb un 39,2% del total) els ens que més han notificat han estat Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (4.735), l’Ajuntament de Barcelona (2622) i la Universitat Autònoma de Barcelona (938); per part dels consells comarcals, el que més ha notificat ha estat el de la Garrotxa.

Per la seva banda, l’e-TRAM també ha tingut el millor juliol de la seva història amb 4.720 tramitacions. Cal destacar una novetat: entre els deu tràmits més emprats ja es troba un tràmit associat a la tramitació de l’activitat empresarial (FUE, Finestreta Única Empresarial), en concret la “Comunicació prèvia d’obertura”.

També ha estat un bon mes per a la factura electrònica: l’e.FACT ha gestionat més de 208 mil factures. Dels deu ens que reben més factures, sis estan relacionats amb l’àmbit de la salut. De fet, els ens relacionats amb aquest àmbit sumen un 36,8% del total de factures.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana del 99,1%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Juliol 2016.

X