Taller per utilitzar el portal de Dades Obertes de l’Ajuntament de Granollers

Open Data GranollersLa setmana passada us vam anunciar que l’Ajuntament de Granollers ha posat en marxa el seu portal de dades obertes, un espai que ofereix dades digitals públiques per a que puguin ser consultades, processades i reutilitzades i permetin crear nous serveis que aportin valor social o econòmic.

opendata.granollers.cat és l’adreça web a partir de la qual es pot consultar i obtenir dades públiques en brut que l’Ajuntament de Granollers posa a l’abast de tothom per informar-se o per crear nous serveis.

Per tal que tothom qui ho vulgui pugui treure profit d’aquesta nova prestació, l’Ajuntament de Granollers ha programat dos tallers on s’explicaran els conjunts de dades oberts disponibles actualment, com l’usuari pot proposar d’altres i quines són les funcionalitats que ofereix l’eina per poder visualitzar les dades de forma gràfica i més entenedora.

Les dates d’aquests tallers són els dijous 26 de febrer i 26 de març, de 18.30 a 19.30 h.

Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu inscriure des d’aquesta pàgina web:  Taller per utilitzar el portal de Dades Obertes de l’Ajuntament de Granollers

X