Més de 190.000 factures: nou rècord de factures gestionades a e.FACT

Aquest passat mes de juliol, al servei e.FACT s’han gestionat 197.731 factures, establint un nou rècord de recepció de factures, sumant un total de 951.107 per a l’any 2015. Com és habitual, l’ens més actiu ha estat l’Institut Català de la Salut, amb el 16% de les factures gestionades al juliol, seguit per la Generalitat de Catalunya i l’Hospital Clínic.

En relació amb les plataformes més actives, destaquen la bústia de lliurament del servei e.FACT, que se situa en primera posició amb més de 46.000 factures, situant-se per davant de la plataforma EDICOM, que habitualment sempre ha estat la més usada, amb més de 43.000 factures, seguida de la plataforma de SERES, amb més de 25.000 factures gestionades.

Val la pena destacar les factures que arriben a e.FACT via FACE, que amb l’activació de tots els ens adherits a e.FACT a FACE, ha anat ampliant el volum de factures, i que actualment se situa en més de 6.000 factures, versus mesos anteriors (maig, 4.076 o juny, 4.582).

Properament podreu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat d’e.FACT i la resta de serveis del Consorci AOC. En el següent enllaç podeu veure els informes de mesos anteriors: Informe activitat serveis Consorci AOC

X