GovJam15, un esdeveniment sobre la innovació als serveis públics

GOVJAMEls propers dies 9, 10 i 11 de juny tindrà lloc la tercera edició de la Barcelona GovJam, esdeveniment sobre la innovació als serveis públics que se celebra simultàniament a diverses ciutats d’arreu del món.

La GovJam és un esdeveniment pràctic i informal on aprendre, experimentar, crear i innovar construint noves solucions durant 48 hores, al voltant d’un tema comú que reunirà participants de diferents professions i nivells – professionals i estudiants d’innovació, treballadors de diverses administracions, empreses públiques i serveis públics, així com persones d’altres professions amb interès pel disseny de serveis públics.

Durant els tres dies de la GovJam es treballa en grups sobre un tema comú construint solucions i enfocaments innovadors per als reptes als quals s’ha d’enfrontar el sector públic. El darrer dia es presenten les propostes i es comparteixen els resultats amb la resta de ciutats que també organitzen la GovJam.

Tal com ja es va fer en l’edició anterior, la GovJam de Barcelona d’aquest any afegeix una activitat prèvia: la Inspiració per a la GovJam. Aquesta activitat tindrà una durada de 2 hores i se centrarà en la creació d’idees i de punts de partida per treballar posteriorment a la GovJam.

Els programes i les inscripcions a totes dues activitats, Barcelona GovJam i Inspiració per a la Barcelona Govjam, són independents. Per tant, una persona es pot inscriure a la GovJam, a la Inspiració, o a totes dues activitats.

Per a més informació consulteu el web de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Inspiració per a la GovJam
Data: 9 de juny de 16:00 h a 18:00 h

Programa
Inscripció

Barcelona Global GovJam

Dates:
9 de juny de 18:30 h a 21:00 h
10 de juny de 9:00 h a 21:00 h
11 de juny de 9:00 h a 18:00 h

Programa
Inscripció per al personal de l’Administració
Inscripció per als ciutadans

La inscripció a aquesta activitat comporta el compromís a assistir-hi tots els dies.

 

X