Tota la informació dels Serveis AOC, al Blogs

Amb l’objectiu de millorar la comunicació de les novetats dels serveis del Consorci AOC centralitzem, a partir d’ara, tots els canals existents de comunicació i llistes de distribució en els Blogs AOC. En aquest espai hi trobaràs un blog general d’Administració Oberta i diversos blogs temàtics associats a diferents àmbits de gestió (contractació, notificacions, novetats jurídiques, etc.), on informem sobre les novetats dels serveis del Consorci AOC i, també, de les notícies més interessants sobre les iniciatives d’altres administracions públiques.

A més, amb l’objectiu de millorar la transparència de la nostra gestió s’ha creat un blog específic per a informar de l’estat dels serveis AOC, on s’avisarà de les incidències, les actuacions programades i el nivell de disponibilitat dels serveis. Aquest blog és d’especial interès per als responsables del serveis, de sistemes d’informació o de projectes d’administració electrònica.

Hem migrat totes les adreces electròniques de les diferents llistes de distribució actuals, als nous blogs del Consorci AOC que enviaran periòdicament correus electrònics amb les novetats. Cal tenir present que un usuari dels serveis AOC pot estar subscrit a més d’un blog i, per tant, pot rebre varis correus electrònics amb la informació de cadascun d’ells.

La gestió de totes les subscripcions es podrà fer fàcilment des dels propis Blogs AOC. A més, tothom que ho desitgi, podrà donar-se fàcilment de baixa de qualsevol subscripció fent un clic en l’enllaç de “No vull rebre aquestes comunicacions” al peu de cada correu electrònic.

Esperem que aquest nou servei us sigui d’utilitat. Si tens alguna consulta o suggeriment pots adreçar-te al servei de Suport (suport@aoc.cat).

Ben cordialment,

Consorci AOC

X