T-CAT P: Nou certificat de signatura avançada per treballadors públics

A partir del 6 de maig  el Consorci AOC estrena els seus perfils de certificat de signatura avançada per treballador públic. Amb els nous certificats, que rebran el nom de TCAT-P, es podran signar documents electrònics, xifrar fitxers i servirà com a credencial en processos d’autenticació en llocs web. El seu funcionament serà anàleg al dels certificats idCAT, tot garantint la condició de treballador públic del posseïdor de claus.

Al ser certificats en programari, els nous certificats TCAT P es poden instal·lar en diferents suports, i són els idonis per:

  • Ser utilitzats des de dispositius mòbils i tabletes. Són la opció aconsellada per utilitzar el Servei Portasignatures que ofereix el Consorci AOC des d’aquest tipus de dispositius.
  • Les administracions subscriptores podran optar per instal·lar i gestionar els certificats  T-CAT P dels seus treballadors en un sistema centralitzat, com el Servei Signador Centralitzat.

Podeu trobar més informació al manual del subscriptor, o  us podeu posar en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari (formulari web).

X