S’obre la convocatòria dels guardons al treball Francesc Macià

Des de l’11 de juny podeu trobar a l’EACAT els formularis de les sol·licituds als premis i plaques al treball Francesc Macià. Aquests guardons, que reconeixen les especials qualitats, mèrits o serveis prestats en l’àmbit del treball. Hi ha dos tipus de distincions:

  • La distinció de la Medalla al treball President Macià,  que s’atorga com a reconeixement a aquells treballadors/ores que hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals.
  • La distinció Placa al treball President Macià s’atorga com a reconeixement a les empreses o organitzacions en les següents categories: – Seguretat i salut en el treball – Igualtat d’oportunitats i conciliació de la vida personal, laboral i familiar – Responsabilitat social empresarial – Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.

Els ens públics poden presentar propostes de candidatures als guardons a través d’EACAT. El termini de presentació de candidatures finalitza l’11 de juliol.

Trobareu aquest servei amb el nom “EMO – Medalles i Plaques treball President Macià“.

 

 

X