Nou curs de formació on line per a usuaris de l’eFACT

eFACT és el servei de factura electrònica que el Consorci AOC posa a disposició de les administracions públiques de Catalunya i periòdicament realitza formacions sobre el seu ús. L’eFACT té com a objectiu proveïr a aquestes de sistemes de recepció de factures electròniques per part dels seus proveïdors, aconseguint els beneficis lligats als procediments de facturació (estalvi de costos, agilització i homogeneïtzació de processos) i contribuint a l’impuls i a la difusió de l’ús de la factura electrònica a Catalunya.

L’e.FACT es basa en un model que simplifica les relacions administració-proveïdor en els processos de facturació i que ofereix la possibilitat de treballar amb les diferents plataformes existents, evitant imposicions tecnològiques o organitzatives ni a emissors ni a receptors, garantint el principi de neutralitat tecnològica.

El Consorci AOC ha programat per aquest mes de novembre una nova edició del curs de formació en línia per donar a conèixer el servei de factura electrònica que ofereix el Consorci AOC (eFACT), saber quines són les seves principals característiques i possibilitats d’integració i conèixer el valor afegit que aquest servei pot aportar.

El curs té una durada aproximada de 10 hores, distribuïdes en 2 setmanes. El curs s’inicia el proper 17 de novembre.

Podeu obtenir més informació i apuntar-vos al mateix, en el següent enllaç: Curs on line de eFACT

X