Sis ajuntaments adopten l’e-SET, la solució per millorar el funcionament d’ajuntaments petits

Sant Quirze Safaja i El Bruc ja estan fent servir l’e-SET. La Vall de Bianya, La Cellera de Ter, Fornells de la Selva i Riudellots de la Selva entan a punt de posar en marxa aquest sistema de treball simple, estandarditzat i que opera de forma compartida per a tota l’organització

Catalunya té 947 municipis i, d’aquests, el 78% tenen una població de menys de 5.000 habitants i recursos molts limitats. L’e-SET és una eina de futur per aquestes administracions locals ja que tenen accés a recursos tecnològics públics disponibles i a un model de treball únic, compartit i intel·ligent.

L’e-SET és un sistema que es basa en dos pilars: primer, la utilització de les noves tecnologies desenvolupades des de fa anys pel Consorci AOC i que sempre s’han trobat a disposició gratuïta dels municipis i, segon, la posada en marxa d’un sistema de treball simple, estandarditzat i que opera de forma compartida per a tota l’organització. En aquest sentit, es deixa de treballar de forma individualitzada i alhora és possible rebre i aprofitar aquestes TIC, sense modificar en cap moment l’organització pròpia de cada ajuntament.

En l’enllaç següent trobareu els beneficis de l’adopció del servei e-SET del Consorci AOC.

X