L’e-TAULER del Consorci AOC, a la seu electrònica de la Generalitat

eTAULER_petita

La nova seu electrònica del Govern, que entrarà en funcionament a finals d’aquesta setmana, aplega tot el conjunt de serveis, punts d’atenció i de tramitació electrònica i portals ja existents, com ara l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT), el Canal Empresa o la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.

Com a instruments de suport de la seu trobem el tauler electrònic, que utilitza el servei e-TAULER del Consorci AOC i el Registre General Electrònic de l’Administració de la Generalitat.

L’adreça de la seu electrònica és https://seu.gencat.cat i està disponible en els tres idiomes oficials a Catalunya (català, castellà i occità-aranès) així com també en anglès.

Accessibilitat dels serveis
A la nova seu electrònica, qualsevol nou servei d’informació i atenció a la ciutadania serà accessible des de dispositius mòbils. A més, les noves pàgines web o portals incorporaran un disseny web adaptable, que faciliti la seva visualització. Segons dades del Govern de la Generalitat, les seves aplicacions mòbils compten amb 100.000 usuaris.

X