Jornada d’e-administració “La notificació electrònica de les sancions de trànsit. Serveis, oportunitats i reptes”

El Consorci AOC organitza la jornada d’e-administració “La notificació electrònica de les sancions de trànsit. Serveis, oportunitats i reptes” amb l’objectiu de difondre els serveis d’administració electrònica disponibles per a les administracions catalanes en l’àmbit de trànsit. La jornada tractarà els següent temes:

  • els serveis necessaris per a realitzar les notificacions de les sancions de trànsit: consulta del registre de vehicles de la DGT, consulta de l’adreça electrònica viària (DEV), notificació electrònica (eNotum) i publicació al TESTRA per a de les notificacions no practicades en paper.
  • el servei de comunicació de deutors de l’impost de vehicles de tracció mecànica a la Dirección General de Tráfico.

Durant la sessió s’abordaran els aspectes jurídics, tecnològics i organitzatius per a la seva utilització i s’analitzaran alguns casos rellevants d’ús a les administracions catalanes, posant èmfasi en els oportunitats d’estalvi i millora de la gestió i l’eficiència.

Us detallem l’agenda prevista:

La notificació electrònica de les sancions de trànsit i les publicacions al TESTRA des del punt de vista jurídic (Dirección General de Tráfico)

Els serveis del Consorci AOC per a les notificacions de les sancions de trànsit (Consorci AOC)

Taula rodona: experiències pràctiques

  • Servei Català de Trànsit: notificacions de sancions de trànsit i accés a les notificacions amb certificat electrònic
  • ORGT de la Diputació de Barcelona: notificacions de sancions de trànsit i accés mitjançant una contrasenya enviada al correu electrònic o mòbil
  • Ajuntament de Girona: publicació al TESTRA
  • Ajuntament de Lleida: consulta al registre de vehicles i comunicació de deutors de l’IVTM a la DGT

La jornada ‘La notificació electrònica de les sancions de trànsit: serveis, oportunitats i reptes” tindrà lloc el proper dimecres 13 de febrer de 2013 a la sala d’actes de la seu del Departament de Governació (Via Laietana, 26. Barcelona) de 9:30 a 14:00 hores.

X