Tercera edició del curs sobre Interoperabilitat a l’EAPC

El passat 1 de març va tenir lloc la tercera edició del curs “Com compartir dades entre administracions: INTEROPERABILITAT”, que s’imparteix a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Aquest curs està adreçat al personal de l’Administració local, tant a nivell tècnic com directiu, que està involucrat en processos d’adaptació dels procediments administratius als preceptes de les lleis vigents en matèria d’intercanvi telemàtic d’informació entre administracions i entitats públiques, a fi de donar compliment al dret reconegut als ciutadans de no aportar dades i documents que obrin en poder de les administracions.

Us podeu descarregar la presentació que serveix de suport a l’exposició dels temes que es tracten en aquest curs [ViaOberta EAPC 2012_1BLOG, 2.3 MB, PDF]

Amb aquesta edició ja són més de 100 treballadors públics de l’administració local els que han passat per l’aula de la Interoperabilitat . Si esteu interessats en assistir a la propera edició, que es celebrarà el 25 d’octubre de 2012, trobareu més informació al web de l’escola, apartat d’Activitats formatives i de divulgació, temàtica Tecnologies de la informació, línia Estratègica.

X