L’ICS, ens pilot de la incorporació del format de factura INVOIC a l’e.FACT

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha estat l’ens pilot del projecte d’incorporació del format de factura INVOIC d’EDIFACT a l’eFACT, el servei de facturació electrònica que el Consorci AOC posa a disposició de les administracions públiques catalanes i els seus proveïdors. L’EDIFACT és un estàndard d’intercanvi electrònic de dades (EDI) desenvolupat per les Nacions Unides de caràcter global i multisectorial i s’utilitza en la transmissió de documents electrònics de la cadena de subministrament i, en particular, en facturació electrònica. Els típics sectors d’aplicació són la distribució, automoció, farmacèutic, finances, logística, transport i turisme, entre altres.

L’objectiu és augmentar el desplegament de la factura electrònica al sector públic aprofitant que un elevat col·lectiu d’empreses usuàries d’aquest estàndard són proveïdores de les administracions públiques.

En breu, s’oferirà aquesta nova funcionalitat a la resta d’administracions públiques usuàries del servei e.FACT.

Més informació http://www.aoc.cat/Inici/COMUNICACIO/Actualitat/L-ICS-ens-pilot-del-projecte-d-incorporacio-del-format-de-factura-INVOIC-a-l-e.FACT

X