Convocatòries 2010 de subvencions del Consorci AOC

Donant continuïtat a edicions anteriors, el Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya ha fet pública avui 22 de març una nova convocatòria de subvencions als ens locals de Catalunya. Com l’any passat, les subvencions s’han dividit en dues convocatòries:

  • Subvenció per a la participació dels ens locals en les iniciatives promogudes pel Concorci AOC

  • Subvenció per a la modernització de la prestació dels serveis públics mitjançant la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

En el cas de la convocatòria de subvenció per a la participació dels ens locals en les iniciatives promogudes pel Concorci AOC directament o mitjançant CATCert, el termini de presentació de les sol·licituds serà de l’1 d’abril al 15 d’octubre de 2010, ambdós inclosos. Com l’any passat, aquesta convocatòria es resoldrà mitjançant tres procediments de selecció diferenciats, que tindran com a terminis màxims d’acceptació de sol·licituds el 30 d’abril, l’1 de juliol i el 15 d’octubre de 2010.

Per altra banda, la convocatòria de subvenció per a la modernització de la prestació dels serveis públics mitjançant la utilització de les TIC té com a termini de presentació de sol·licituds de l’1 al 30 d’abril de 2010, ambdós inclosos.

Com a novetat d’enguany, destaca que la subvenció per a la implantació de l’e.FACT i l’iArxiu ha passat de 3.000 a 5.000 euros.

X