Cloud computing, xarxes socials i els nous perfils de certificats digitals alguns dels temes destacats de les VII JSe

Sota el lema ¿Un gran repte, noves experiències¿, l¿Agència Catalana de Certificació ¿ CATCert encara la nova edició de les Jornades de Signatura Electrònica (JSe) que tindran lloc el 27 i 28 d¿octubre a l¿Auditori de Barcelona. Enguany les JSe s¿estructuraran al voltant d¿activitats que tindran com leitmotiv el networking i l¿intercanvi d¿experiències.

D’una banda, s’han previst taules rodones de professionals del sector, la presentació de casos reals d¿èxit, l’explicació de bones pràctiques i de solucions empresarials en tres espais diferenciats: l¿espai de demostracions (amb capacitat per unes 50 persones), l¿espai de coneixement i innovació (amb capacitat per unes 200 persones) i l¿espai de conferències (amb capacitat per unes 500 persones).

D’altra banda, es duran a terme altres activitats de foment del networking, com l¿espai d¿assessorament, on experts de reconegut prestigi prestaran el seu temps per resoldre dubtes i qüestions dels assistents amb cita prèvia, o l¿espai de matching que permetrà la realització de reunions entre els assistents i les empreses col·laboradores a les Jornades.

A més a més, durant les JSe s¿organitzarà una consulta electrònica entre els assistents sobre un tema d¿actualitat del sector i es donaran a conèixer els resultats al finalitzar les Jornades. També es comptarà amb un espai d¿indicadors que permetrà consultar indicadors i dades relatives a la certificació digital i es podrà obtenir el clauer idCAT.

Podeu obtenir més informació de les JSe en el següent enllaç: www.js-e.cat.

X