El Consorci AOC rep el premi a la cooperació entre les administracions públiques

Es va lliurar el 12 de maig a Madrid en el transcurs d’una jornada sobre interoperabilitat i cooperació a les administracions públiques.

A la Jornada, organitzada per la Fundació Socinfo i la revista “Sociedad de la Información”, i hi va participar el director gerent del Consorci AOC, Joan A. Olivares. Des d’aquí podeu consultar la serva intervenció ” Consorci AOC: al servei de les administracions catalanes” (PDF; 3MB), on explicava l’experiència catalana sobre la interoperabilitat entre les administracions.

Un cop acabada la jornada, es van lliurar els IV Premis Socinfo. En la categoria “Cooperació entre les administracions públiques” va rebre el premi el Consorci AOC a més del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i el Principat d’Astúries. En la categoria “Cooperació de les empreses TIC amb les administracions públiques”, els premis es van resoldre a favor de T-Systems, Adobe i Informàtica El Corte Inglés.

Joan A. Olivares, director gerent del Consorci AOC en el moment de rebre el IV Premi Socinfo a la “Cooperació entre les administracions públiques.

En referència a aquest tema, la revista “Sociedad de la Información” va preparar el reportage “Interoperabilitat i cooperació a les administracions públiques“.

X