L’Ajuntament de Polinyà i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell promociona l’e-TRAM

L’Ajuntament de Polinyà i dotze ajuntaments més del Consell Comarcal del Pla d’Urgell: Palau d’Anglesola, Poal, Linyola, Golmés, Torregrossa, Castellnou de Seana, Sidamon, Vila-Sana, Miralcamp, Bellpuig, Bellvís s’han incorporat a la campanya de promoció de l’e-TRAM. En conjunt, aquests tretze ajuntaments disposaran d’un tríptic informatiu personalitzat per informar als seus ciutadans sobre les avantatges de l’administració electrònica i sobre els tràmits específics que els veïns poden cursar a través de les respectives webs municipals.

El Consorci AOC ofereix aquesta possibilitat de difusió de l’e-TRAM, a tots els ens locals que tenen l’eina instal·lada a la seva pàgina web. D’aquesta manera, els ajuntaments poden realitzar una campanya de comunicació de l’e-TRAM amb l’objectiu de fomentar i incrementar l’ús de la tramitació telemàtica. Resultat d’aquesta campanya promocional s’han realitzat tríptics com els de:

Des de la nostra transparència de marca cap al ciutadà dels ens locals, s’ha optat per un tipus de campanya totalment personalitzada amb la imatge corporativa de cada ajuntament. De forma, que el cost de la creativitat i de la primera impressió corren a càrrec del Consorci. A la vegada, que el seu disseny estarà a disposició de l’ens local interessat perquè en el futur en faci l’ús que consideri oportú.

Si hi esteu interessats, podeu consultar el Díptic explicatiu de la campanya de difusió de l’e-TRAM (PDF; 149,5 KB)

Per a qualsevol aclariment o suggeriment, us podeu posar en contacte amb l’àrea de Comunicació del Consorci AOC (tel. 93 212 25 37).

X