Els consells comarcals impulsen els productes i serveis del Consorci AOC

El Consorci AOC, juntament amb els consells comarcals, continua promovent accions per tal d’impulsar els seus productes i serveis. Aquestes actuacions estan emmarcades en la línia de col·laboració amb les administracions públiques catalanes amb l’objectiu d’adoptar i desenvolupar polítiques per a la millora dels serveis públics, mitjançant l’impuls i promoció d’iniciatives, el desenvolupament de productes i la gestió de serveis d’ús intensiu de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

En concret, el passat 19 de juny, va tenir lloc a la seu central del Consell Comarcal del Maresme a Mataró i amb la presència del subdirector del Consorci AOC, Lucio Villasol, una reunió amb més d’una vintena d’ajuntaments de la comarca per tal d’establir accions conjuntes amb el Consell Comarcal encaminades a estendre i potenciar els productes i serveis del Consorci als ens locals del Maresme. La següent d’aquestes reunions, agendades en el decurs de l’any, s’ha celebrat el dia 5 de juliol al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquestes actuacions són conseqüència lògica dels convenis de col·laboració signats durant l’any passat entre el Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya i els consells comarcals per a la prestació de serveis d’assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

X