El Consorci AOC, present a l’IGC

Del 16 al 19 d’abril es va celebrar al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona l’Internet Global Congres (IGC), que enguany va arribar a la seva novena edició i que va reunir a més de 2.500 experts de tot el món.

Segons fonts de l’organització del congrés, entre els quasi 20 expositors, l’estand del Consorci AOC va ser un dels més visitats pels assistents, sobretot gràcies a l’èxit de del projecte del clauer idCAT. La demanda de clauers va ser molt alta durant els quatre dies de durada de l’esdeveniment i es van arribar a expedir gairebé 400 idCATs.

Respecte a la participació del Consorci AOC en les sessions monogràfiques de l’IGC, el dilluns dia 16 el director general de l’Agència Catalana de Certificació, Jordi Masias, fa oferir la ponència ‘La federació d’entitats digitals: l’ús de les diferents identitats (DNIe, idCAT, Camerfirma, Firmaprofesional, etc.) en un tràmit’. Per la seva banda, el dijous dia 19, Maria Teresa Aragonés, Presidenta de la Comissió Executiva del Consorci AOC i Joan A.Olivares, director gerent del Consorci AOC, van participar en la sessió sobre el sector públic com a dinamitzador TIC i la seva relació amb el ciutadà i l’empresa.

X