Reserva la data per als “Moments Govern Digital”: 15 d’octubre i 12 de novembre

Tal i com us van informar a finals de juliol, el proper mes d’octubre teniu una cita amb els “Moments Govern Digital”, sessions virtuals de govern digital que s’inauguren amb la temàtica d’un dels eixos més ben valorats, i tractats, al Congrés de Govern Digital 2019 i que ha cobrat especial rellevància els darrers mesos a causa del confinament provocat per la COVID-19: “Canvi cultural a l’administració”.

Així doncs, els dies 15 d’octubre i 12 de novembre teniu una cita amb els “Moments Govern Digital” dedicats a reflexionar i debatre noves formes d’organitzar-se, de fer equip i de col·laborar, així com de facilitar eines de treball a distància per facilitar la relació amb la ciutadania.

Aquests primers “Moments Govern Digital” es dividiran en dues sessions que começaran a les 10h i tindran una durada aproximada de dues hores:

  • 1a sessió (15 octubre): “Noves formes de relació amb la ciutadania”
  • 2a sessió (12 novembre): “Noves formes de treballar a l’administració pública”

Les sessions estan adreçades a tot el personal de l’administració pública i especialment a ens públics petits i mitjans i món local.

Les sessions seran virtuals, dinàmiques i participatives. El punt de partida serà un vídeo-conversa que estarà disponible dies abans de la sessió i a partir del qual giraran les intervencions dels ponents i els debats posteriors per fer intercanvi d’idees.

En els propers dies us donarem més detalls i us facilitarem la url perquè pugueu fer la reserva d’aquests “moments” a la vostra agenda.