Accessible el col·loqui-debat ‘La interoperabilidad en esencia’ al CNIS

Ja podeu accedir al vídeo del col·loqui-debat que va tenir lloc el passat mes de febrer a Madrid dins el Congreso Nacional de Interoperabilidad y Seguridad.

En aquesta sessió Mila Gascó d’ESADE va reclamar la interoperabilitat com l’oportunitat per repensar l’administració des de la perspectiva de la direcció pública i de la governança. De la seva banda, Ricardo Cavero, de l’Ajuntament de Saragossa va exposar les ordenances d’administració-e i la de transparència recentment publicades per aquest ajuntament sense comentar gairebé res sobre interoperabilitat.

Per finalitzar, Nacho Alamillo, de l’empresa Astrea va alertar del problema jurídic de l’Esquema Nacional d’Interoperabilidad en abordar només algunes de les dimensions del problema i deixar-ne fora altres com els propis ciutadans o bé les entitats col·laboradores de l’administració privades que fan funcions administratives com els col·legis professionals. Va moderar el col·loqui Mario Alguacil de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

X