Demana el teu idCAT Mòbil per Internet (la majoria d’entitats de registre estan tancades)

Davant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-Cov-2 us comuniquem que la gran majoria d’oficines d’atenció a l’usuari que lliuren presencialment l’idCAT Certificat i Mòbil estan tancades al públic. Segons la normativa vigent és obligatori personar-se en una oficina per a obtenir un certificat digital.

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme no ha informat als prestadors de serveis de certificació de cap canvi normatiu que permeti la seva obtenció remota.

L’AOC, però, posa a disposició de la ciutadania l’idCAT Mòbil que es pot obtenir telemàticament amb el DNI i la targeta sanitària.

Si teniu dubtes sobre les funcionalitats dels certificats, podeu consultar què us permet fer l’idCAT Certificat i l’idCAT Mòbil.

Malauradament l’Administració de l’Estat no accepta l’idCAT Mòbil. Si necessiteu fer tràmits amb l’Administració de l’Estat, podeu fer servir qualsevol certificat digital, inclòs l’idCAT Certificat. O bé, demanar des de casa el CL@VE PIN.  Per activar-lo us caldrà demanar una carta i rebreu un codi per correu postal

4 Comentaris

  1. Benvolgut Joan,
   Si no tens la TSI no podràs obtenir idCAT Mòbil a través d’Internet, només de manera presencial, una opció que, ara per ara, no està disponible.

   Disculpa les molèsties

 1. hola bon dia
  llevodias intentando acceder a servicios electronicos de la seguridad social, pero me dice que mi certificado idCat no es valido, y caduca el año 2021
  dónde puede obtener soporte o descargarme otra vez el certificado?
  gracias

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN