e-LICITA

Licitació electrònica dels contractes per a complir amb les noves obligacions legals

El servei e-Licita és una eina mitjançant la qual el licitador “tanca” la seva proposició i la presenta a l’òrgan de contractació, amb la seguretat de disponibilitat, integritat i confidencialitat de la informació presentada. L’e-Licita contempla dues possibilitats:

  • el sobre digital per a procediments oberts
  • la presentació electrònica d’ofertes. Aquesta eina és d’aplicació a contractes menors, negociats sense publicitat i contractes derivats d’acord marc.

En l’àmbit de la contractació electrònica, el Consorci AOC promou la utilització de l’e-Licita, creat i desenvolupat pels departaments de Presidència i d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. El Consorci AOC és el responsable d’impulsar i gestionar aquest servei per a les administracions locals i les universitats de Catalunya.

A qui va adreçada
A totes les administracions locals catalanes i el seu sector públic dependent. Actualment hi ha 1.122 ens adherits. Des d’aquí podeu consultar el llistat d’ens adherits a l’e-Licita.

Estat del servei

  • Sobre digital per a procediments oberts: el servei es troba en fase de pilotatge.
  • La presentació electrònica d’ofertes es troba en funcionament.

Cost del servei
La prestació d’aquest servei no comporta cap cost per a les administracions públiques catalanes.

Presentació del servei
Presentació del servei e-Licita (1,99 MB)

Per sol·licitar el servei, cal que envieu el formulari següent degudament emplenat al Consorci AOC a través de l’EACAT, en concret a l’apartat “Tràmits” prestador “Consorci AOC”, tràmit “Sol·licitud Serveis AOC”. Cal que el formulari estigui signat electrònicament pel/per la secretari/ària de l’ens:

Sol·licitud d’alta al servei PSCP i e-LICITA (184,78 kB)

*NOTA: en cas que ja estigueu donats d’alta al servei Perfil de contractant, no és necessari que torneu a reenviar-nos el formulari de sol·licitud d’alta.

Termini d’alta del servei

Un cop rebuda tota la documentació correcta per part de l’ens, el Consorci AOC es compromet a donar d’alta aquest servei en el termini de quinze dies hàbils en el 90% dels casos.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu consultar el Portal de Suport d’e-Contractació.

Preparats per fer el pas?

El vostre ens pot estar beneficiar-se dels avantatges d'aquest servei en menys de 15 dies des de l'enviament de la vostra sol·licitud.

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres