L’implantació del nou eTRAM continua a bon ritme

La nova versió de l’e-TRAM, amb novetats en disseny i millores d’usabilitat en l’entorn ciutadà, s’està implantant en el mapa de tramitació català a molt bon ritme.

A finals del 2013 i durant els mes de gener del 2014 es van realitzar les migracions del web del Consorci AOC i la totalitat dels Consells Comarcals essent pilots el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.Paulatinament s’han anat incorporant a la llista la Diputació de Girona i un total de 71 ajuntaments de les comarques del Garraf, del Gironès, i de la Garrotxa.

A data d’avui s’està finalitzant la migració dels ajuntaments de la comarca del Bages i a continuació s’aniran incorporant la resta d’ajuntaments i ens que disposen de la solució de tramitació.

Pel que fa la gestió, els ens que estem migrant van rebent un correu amb la informació i aspectes a considerar per tal d’actualitzar la informació de la seva seu electrònica.

Això permet la revisió del contingut de la Seu i, de manera indirecta, incrementar el número de tràmits publicats i difusió dels mateixos si l’ens ho creu oportú.

Si voleu consultar els canvis podeu anar a demostració del nou eTRAM.

X