L’eNOTUM s’adapta a la Llei 39/2015

La nova versió d’eNOTUM dóna cobertura als requeriments de la llei 39/2015. A l’entorn d’EACAT, s’han fet els següents canvis:

 • S’ha afegit un marcador per poder indicar que la notificació és complementària a la de paper. Aquest cas és el del ciutadà que ha triat ser notificat en paper. No obstant l’administració ha de posar a disposició del ciutadà aquesta notificació, a la seu electrònica de l’ens.
 • A la cerca avançada, s’ha afegit la cerca de notificacions complementàries (recordeu que el canal preferent triat pel ciutadà, en aquest cas, és el de paper).
 • En aquesta nova versió es pot indicar l’adreça de correu electrònic i el número de telèfon mòbil.

A l’entorn de ciutadà, s’ha desenvolupat:

 • Quan l’administració diposita una notificació complementaria a la de paper a la seu electrònica, i el ciutadà accedeix, eNOTUM pregunta al ciutadà si vol canviar de canal de notificació per a aquell procediment. En cas que el ciutadà indiqui que vol canviar de canal, eNOTUM li demana el seu mail i/o el seu mòbil per a ser avisat en la propera notificació electrònica. Si tria que no vol canviar de canal, es manté com a canal preferent de notificació, el paper.

Comentaris

 • Pep Morillas ha dit:

  Sí, i de fet, ja hi esteu treballant.

 • Betlem Martinez ha dit:

  Doncs dins de PICA, no se veure a on s’ha afegit un marcador per poder indicar que la notificació és complementària a la de paper.
  I quan m’envio una notificació electrònica com a ciutadana, tampoc se veure cap pregunta sobre si vull canviar de canal ni se’m demana el meu e-mail i/o mobil per a posteriors avisos de notificacions electròniques. Els textos que apareixen a ovt.gencat.cat es refereixen a les conseqüències legals de l’aceptació o rebuig de la notificació.

  Aquesta és la darrera que he fet per comprovar-ho: ID: 2187853

 • Montse ha dit:

  No em queda clar si amb aquesta nova versió les dades indispensable per utilitzar e-notum segueixen sent el dni i el correu electrònic o bé ara s’afegeixen els telèfons mòbils i amb el dni i el telèfon mòbil ja funcionaria (en la línia del que comenta el 41.6 de la llei 39/15) .
  Moltes gràcies!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *