Les “noves formes de relació amb la ciutadania” inauguren els Moments Govern Digital

Moments Govern DigitalEl proper dijous 15 d’octubre a les 9:30 se celebra via telemàtica la primera sessió dels Moments Govern Digital, les sessions virtuals sobre govern digital organitzades per la Diputació de Girona, el Departament de Polítiques Digitals i l’AOC que abordarà el tema del canvi cultural a l’administració”i, en concret, de les “noves formes de relació amb la ciutadania”

En aquesta ocasió, l’objectiu serà promoure la reflexió sobre el futur de les relacions administració-ciutadania, descobrir com pot ajudar la tecnologia a millorar aquestes relacions i compartir les millors iniciatives que les administracions locals catalanes ja estan implantant.

Es parlarà de la cita prèvia, de la tramitació digital assistida per telèfon i videotrucada, de la comunicació a través de les xarxes socials i d’altres temes d’especial rellevància que podeu consultar al programa de la sessió “Noves formes de relació amb la ciutadania”.

I per anar obrint boca, ja es pot accedir al vídeo complet “Anna i Mila conversen sobre com està canviant la forma de relacionar-nos amb la ciutadania“. En obert, per a tothom!

Si encara no t’hi has inscrit pots fer-ho emplenant el formulari d’inscripció a la sessió “Noves formes de relació amb la ciutadania”.