Grans idees al repte MyGov

Ja fa algunes setmanes que l’AOC va iniciar el repte MyGov, convidant a tothom a participar en el desafiament Com podria l’Administració Pública, a partir de les dades que disposa del ciutadà, oferir-li una relació personalitzada, pro-activa i de confiança?

Aquest repte es planteja dins de la plataforma de creativitat col·lectiva Nextinit basat en tècniques de gamificació i que estem utilitzant per plantejar reptes i generar idees innovadores d’una manera divertida amb la participació de persones de l’entorn de l’AOC: empleats, col·laboradors, clients, proveïdors, subscriptors dels blogs…i on tothom està convidat a participar.

Si encara no heu participat al repte, encara esteu a temps. Avui és l’últim dia per proposar idees i a partir de demà encetarem l’etapa d’execució per tal de fer realitat alguna de les trenta-cinc idees més prometedores. Una selecció complicada per l’AOC degut a la qualitat de la majoria d’idees que ens proposseu i que intentarem tirar endavant el major nombgre possible

Hi ha idees que a més de bones han estat plantejades de forma molt professional. Un exemple: M’empadrono: tinc identificació electrònica.

Us mantindrem informats de com evolucionen aquestes idees portades a la pràctica i esperem mostrar-vos algun pilot ben aviat. Paral·lelament anirem plantejant altres reptes dins la plataforma als quals sereu convidats.

Tot i que el repte MyGov acabi avui, podeu continuar enviant-nos idees o comentaris a innovacio@aoc.cat. Gràcies a tots per participar, i ens veiem en el següent repte!