Informe de l’activitat de l’AOC (octubre de 2016): l’e-TRAM segueix a l’alça

recta-final1Recta final de l’any 2016: quins ens han estat els més actius fins ara

Les 6.914 tramitacions de l’e-TRAM d’aquest mes d’octubre han portat aquest servei cap al seu màxim històric i, a la vegada, a ultrapassar ja en quasi 4 mil tràmits el total de l’any 2015. En aquests deu mesos, els ens que més han emprat l’e-TRAM són els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Molins de Rei, Santa Perpètua de Mogoda i el Consell Comarcal de la Noguera.

Un altre servei que també ha superat l’acumulat de l’any passat és l’e-NOTUM. Ha dut a terme més de 340 mil notificacions de les quals el 39% corresponen a la Generalitat de Catalunya, el 38% als ajuntaments (el 42% d’aquest tant per cent pertany a l’Ajuntament de Barcelona) i el 10% a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

També ha estat un bon mes per a l’e.FACT que quasi arriba als dos milions de factures gestionades. Entre els deu ens més actius fins avui n’hi ha set de l’àmbit sanitari: molt per endavant, l’Institut Català de la Salut (15,8%) seguit de l’Hospital Clínic de Barcelona (3,4%), el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, el Consorci Sanitari Integral,  el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, la Fundació Gestió Sanitària Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el Consorci Sanitari de Terrassa. La Generalitat suposa un 4,6% del total i,  per la seva part, els ajuntaments sumen més de 750 mil factures gestionades.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana del 99,6%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Octubre 2016.