La digitalització dels processos documentals, clau per obtenir una forta posició competitiva

Cable xarxa

Els canvis tecnològics que experimenten les organitzacions, afecten a la forma en què aquestes gestionen els seus documents. Per aquest motiu, és clau comptar amb una gestió documental que sigui efectiva, que no resti temps a l’activitat principal de cada companyia i que permeti millorar els processos de presa de decisió dins de les organitzacions per millorar la seva capacitat de resposta al client.

Segons un estudi de Coleman Parkes Research encarregat per RICOH, els directius europeus tenen molt clar que hi ha un important valor de negoci bloquejat en documents en paper, i el 90% està d’acord que digitalitzar i alliberar les dades que contenen aquests documents milloraria considerablement els processos de presa de decisions. Així i tot, segons es desprèn de l’estudi, els líders empresarials europeus no estan, a dia d’avui, preparats per a l’era digital.

En aquest sentit, doncs, existeix una necessitat imperiosa de digitalitzar els documents físics. La digitalització de la documentació permet a les companyies ser més eficients quant a costos, productivitat i seguretat de la seva documentació, el que els ajuda a millorar la seva capacitat d’adaptació a un entorn que canvia a gran velocitat i adquirir una forta posició competitiva.

Per un anàlisi més en profunditat d’aquest estudi, podeu consultar el següent enllaç: Estudi de Coleman Parkes Research.