Xerrada de Xavier Marcet sobre la gestió del talent a les administracions públiques. Inscriu-te!

Data/Hora
18/05/2019
10:30 - 14:00

Localització
Auditori Manel Xifra Boada


El proper 18 de maig, en el marc de la presentació de la segona edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, us convidem a una xerrada del Xavier Marcet titulada “L’administració serà digital i amb talent o no serà: l’apoderament de les persones a les administracions públiques”.

La xerrada pretén reflexionar sobre la importància de la gestió del talent a les administracions públiques on la tecnologia i el nou model de management públic juguen un paper important per a l’apoderament dels treballadors i les treballadores públics. A la finalització de la xerrada hi haurà una sessió informativa sobre el Postgrau.

Programa

  • 10:30-10:45: Registre
  • 10:45-11:30h: Cafè de benvinguda i networking entre els assistents
  • 11:30-13:00h: Xerrada de Xavier Marcet
  • 13:00-14:00h: Sessió informativa sobre la segona edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local per a aquells assistents que hi estiguin interessats

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a l’Auditori Manel Xifra, Edifici Narcís Monturiol, Emili Grahit, 91, Parc Tecnològic de la Universitat de Girona (Girona). Per apuntar-vos a la mateixa, cal que ompliu el següent formulari

Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert

La Diputació de Girona i la Fundació UdG, amb la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2019-2020, arrencarà la seva segona edició.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

La matrícula s’obrirà el 3 de juny. Podeu obtenir més informació en el web del programa del Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi