Aconsegueix el teu certificat T-CAT P sense moure’t de casa (no funciona el servei de missatgeria de T-CAT)

Davant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada coronavirus SARS-Cov-2 els serveis de missatgeria que utilitza l’AOC, per a l’enviament de les targetes amb els certificats digitals (T-CAT), no funcionen des del dia 18 de març.

És per aquest motiu que us demanem que sol·liciteu certificats en programari (T-CAT P) que es poden generar i lliurar virtualment sense problemes.

Per tant, us demanem que espereu a la finalització de l’Estat d’Alarma per totes aquelles emissions en suport targeta que no siguin urgents i imprescindibles.

Només en aquells casos molt excepcionals, i per extrema necessitat, podrem realitzar certificats en suport targeta i els lliurarem, mentre sigui possible, mitjançant un servei de missatgeria individual a les adreces que ens indiqueu.

Aquesta petició s’haurà de realitzar, un cop sol·licitat el certificat a EACAT, mitjançant tiquet al nostre centre d’atenció a l’usuari, per tal que es pugui valorar la urgència de forma prèvia a l’emissió. Un cop acceptat el cas, es generarà el certificat que, a nivell de facturació, es considerà emissió ordinària.

6 Comentaris

 1. bon dia,

  necessito signar digitalment un document per al Departament d’Educació i no tinc cap certificat digital.
  En puc aconseguir un mitjançant el T-CAT P?
  Em podrieu dir com puc generar un certificat amb un T-CAT P?

  Moltes gràcies per la vostra atenció,
  Marisol Font Solans (mfont29@xtec.cat)

 2. Bona tarda,
  ¿Els certificats que ja em demanat i están pendents de lliurar, quan passin 30 dies desapareixaran?
  ¿O donada la situació, restaran més temps per poder-los lliurar?
  Gràcies

Icona d'un globus terraqüi