Talent digital, identitat digital i tecnologies avançades: les temàtiques més ben valorades al Congrés Govern Digital

El talent digital, la identitat digital i les tecnologies digitals avançades han estat les temàtiques més ben valorades en la darrera edició del Congrés de Govern Digital.

Infografia resum Congrés de Govern Digital 2019

Més de 1.400 persones van passar entre els dies 16 i 17 de setembre per l’Auditori AXA, dels quals, 8 de cada 10 estaven satisfets o molt satisfets.

En quant als principals punts forts destaquen el programa, l’organització, el networking i la sala de l’Auditori. Consulteu la infografia que us hem preparat i reviseu les frases destacades de cada una de les taules, les sessions més ben valorades i els elements a millorar.

Estem ja preparant la propera edició del Congrés per al 2021, però per a donar-li continuïtat aquest 2020, estem ultimant els detalls d’una jornada , de la que en breu, us anunciarem la data, el format i el lloc. Estigueu atents a les xarxes socials!

Materials Congrés Govern Digital 2019

Vas assistir al Congrés de Govern Digital i et vas perdre alguna sessió? No vas assistir-hi i voldries fer un cop d’ull a alguna de les taules rodones o sessions? Voldries disposar d’alguna presentació de les que van realitzar-se durant el Congrés? T’agradaria fer-te una idea ràpida de cada una de les taules rodones amb els resums visuals que se’n van fer? Vas ser ponent i t’agradaria disposar d’alguna fotografia de les sessions?

Consulta els materials del Congrés i visualitza i descarrega’t els vídeos, les presentacions, els resums visuals i les fotografies.

Si vols veure en 2 minuts un resum del que va ser el Congrés fes un cop d’ull al vídeo-resum del Congrés de Govern Digital 2019