Representants del govern romanès s’interessen per l’experiència en govern digital de l’AOC

Representants del govern romanésUn grup format per representants del govern de Romania va visitar, el passat dia 22 de novembre, les oficines de l’AOC per conèixer la nostra experiència sobre e-governança i administració digital.

La delegació romanesa va aprofitar la seva assistència al curs sobre governança i e-administració organitzat per l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP) de la Universitat de Barcelona per visitar l’AOC i prendre apunts sobre què ha de fer una administració pública per iniciar-se en l’aventura de l’administració digital.

El perfil professional dels assistents a la xerrada va ser força heterogeni: des de tècnics i experts en tecnologies de la informació i la comunicació fins a personal de l’àmbit administratiu, financer i legal.

Els serveis de l'AOCLa Unitat de Dinamització i Assessorament al Territori de l’AOC va exposar als assistents quina és la nostra missió: impulsar la transformació digital de les administracions catalanes, per promoure governs àgils, lògics i col·laboratius per aconseguir que les persones gaudeixin de serveis públics de qualitat i visquin en una societat oberta. L’equip de dinamització va realitzar un repàs exhaustiu de la feina de l’AOC des de 2001, destacant el catàleg de serveis que oferim a administracions, ciutadania i empreses.

La delegació romanesa va mostrar molt d’interès pel model de l’AOC en general però van destacar aspectes concrets com ara la feina de mesura i avaluació d’indicadors i estalvis que es poden consultar a “Indicadors AOC” i, molt especialment, el model d’interoperabilitat.