Inauguració del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local. Acompanya’ns!

Borja ColónEl proper 27 de setembre de 2019 s’iniciarà la segona edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzada per la Fundació UdG i la Diputació de Girona, i amb la col·laboració del Consorci AOC.

La ponència inaugural, la realitzarà Borja Colón, cap del servei d’administració i innovació pública de la Diputació de Castelló.

La xerrada, amb el títol “El govern digital i el govern obert: impactes en la revolució 4.0”, tractarà dels reptes de futur de les Administracions Públiques, en el context actual ja sigui des del costat de la tecnologia (IA, machine learning, etc.) o des del punt de vista institucional i social (ODS, marcs d’integritat, rendició de comptes).

Agenda

L’agenda de la jornada serà la següent:

  • 17:15 -17:30 h: Registre
  • 17:30-19h: Xerrada de Borja Colón
  • 19 h: Copa de cava

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a l’Auditori del Centre d’Empreses del Parc Tecnològic de la Universitat de Girona (Girona). Per apuntar-vos a la mateixa, cal que ompliu el següent formulari

Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert

La Diputació de Girona i la Fundació UdG, amb la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2019-2020, arrencarà la seva segona edició.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Aquesta segona edició compta amb la presència d’una trentena d’alumnes i més de 50 docents, que són principalment directius i professionals de les Administracions Públiques amb una àmplia i reconeguda carrera professional.